God Morgon!

Här hemma är vi uppe tidigt. Nova vaknade strax innan bolibompa började kl 7 så då var det dags att gå upp och göra välling. Fast hon ville nästan direkt se på film istället, så nu ser hon på barnens favoriter, timmy lamm är såklart den största favoriten.

Känns såå skönt att jag är ledig under helgen och även på Måndag.

Idag ska vi passa Olle, min brors barn. Dom jobbar bägge två så det är klart man ställer upp och hjälper till :) Bra träning för mig om inte annat att vara 2 barns mamma ;) Så vi får se vad vi hittar på idag. Det ser ut att bli fint väder så vi ska iallafall gå ut och leka.

Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja

Vädret är superfint! Tråkigt att man ska iväg och jobba hela dagen ;( Lycka till med barnvaktandet!Är det endast 15 kg MAXVIKT på den?????

2011-09-24 @ 10:08:29
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Sara- Mamma till Yrla och Noel

ett jätte stort grattis igen :)

2011-09-24 @ 10:11:41
URL: http://mammatillyrla.blogg.se/
Postat av: Sara- Mamma till Yrla och Noel

de är en klänning :) den e köpt på bonprix.se :)

2011-09-24 @ 12:32:44
URL: http://mammatillyrla.blogg.se/
Postat av: Melinda - Mamma till Maja

Jackan har kommit till Ica, men vet ej än om jag ska hämta ut den.. Hade ju en 40% på den, men sen så säger Ellos att den ej gäller på den där jackan :/ så om jag ej vill ha den så ska jag be dom på ica att skriva nåt på paketet och skicka tillbaks den utan kostnad. Då kan jag nog använda en annan rabattgrej, om man handlar för 300kr så får man 100kr, så vi får se hur jag gör. Har ej bestämt mig.....

2011-09-24 @ 20:50:03
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0