Tradera nytt!

Har fyndat viking skor från tradera.
218 + 48 kr i frakt
Så nu är vinterskor till dagis klart :-)


Bästa tjejerna :-)

Har lite kort från när vi träffade Melinda och Maja i torsdags. Vi var ner till lögarängen. Tjejerna fick plaska runt i vattnet och leka och springa runt där ;-)

 Vi cyklade hem till dom sen så tjejerna fick leka i lekparken och vi satt oss och solade :-)









Vi bytte även presenter då vi inte hunnit gjort det än! Nova gav till Maja en bamse klänning och ett fix sett med linne och kjol. Nova fick av Maja 2 tunikor, en cardigan och en målarbok och kritor.
Vilket tjejerna lekte med direkt ;-)


Så himla fint ! :-)




Då var helgen över !

Jag har inte hunnit med bloggen nu över helgen då jag jobba både fredag lördag, 13-21.30 och söndag 7-14
Då hinner man inte med så mycket annat. Så vi har inte gjort ngt speciellt alls i helgen..

Igår eftermiddag var mina föräldrar här och hälsade på iallafall, alltid trevligt med besök :-) Bjöd dem på blåbärspaj med vaniljsås som jag slängde ihop efter jobbet igår. Efter att dom åkt hem igen så var Nova väldigt uppspelt, så trodde det skulle bli svårt för henne och somna men hon somnade sittandes i soffan med välling flaskan ;-) Godingen. Så Krille och jag hade mys kväll igår och åt lite gott framför fast and the furious 4, men båda var lika trötta typ så vi la oss vid tio tiden redan hehe.

Idag fick vi sovmorgon och sov till 7.40, inte helt fel :-) Så jag känner mig väldigt utvilad nu. Pappa Krille är och jobbar sin första dag på "nya" jobbet och vi sitter och tittar på timmy lamm. Novas favvis ;-) Jag är ledig idag, så Nova är hemma från dagis. Vi ska träffa Melinda & Maja idag också, så får se vad vi hittar på för roligt :-) Tråkigt bara att det inte är nå fint väder ute..





Onsdagen den 17 Augusti

Hej och god förmiddag! :-)

Cyklade med Nova till dagis strax innan kl 10. Jag jobbar 13 - 21.30 idag. Har gått över till 100% den här veckan och det märks verkligen. Är ju van att jobba 75 annars! Igår somnade jag med Nova kl åtta redan så jag missade allsång på skansen som jag ville se. Typiskt! Men jag var riktigt utvilad när Nova vaknade HALV SEX imorse, Ja våran älskade tjej är morgon pigg :D Men det är inte så konstigt, för hon är ju van att gå upp den tiden när vi jobbar tidiga mornar.
Har också varit till Ica och hämtat ut ett HM paket, kläderna till Nova är såå fina :-) Är glad att jag beställde dem för har sett att mycket redan är utplockat i stan. Men jag ska ner dit sen innan jobbet (Om jag hinner) och byta det jag köpte i helgen och även uttnyttja 250 kr checken jag fick igår. ;-)

Men nu ska jag fixa middag åt mina älsklingar så det är klart när dem kommer hem i eftermiddag :-)

Vi höres <3

Mera nytt !

Vi var ner på stan en stund igår. Skulle titta på höst skor & stövlar till Nova.
Hittade dessa 2 paren på halva rea priset, me like ;-)



Hittade även lite från Hm men måste byta 2 av grejerna för det ena var för litet & det andra för stort. Deras storlekar är ju så olika :-/ Jaja, enkelt att byta iaf! Blev bara shopping till Nova, som vaanligt :-)
Men det är ju som sagt roligast att köpa till henne :-)



Några fynd från Lindex

Detta fyndade jag från Lindex för 300 kr ! Sjukt billigt :-)
Perfekta kläder till dagis nu i höst !
Bara jackan hade kostat 250 kr innan, jag "tjänade" över 400 kr på alltihoppa ;-)
Det kan man kalla fynd ;-)



 

Nytt

 



Jag ska byta gardinerna, men dom får duga tills vidare.


God Morgon !

Jag och Novis myser framför bolibompa just nu. Det är sånt där evighetsregn ute och vi ska cykla till dagis vid tio tiden. Jaja, det är tur vi har regnkläder ;-) Nova skulle dock behöva ha nya regnkläder för båda uppsättningarna från förra hösten har blivit för små. Så nu har hon 1 sett hon kan ha (Än så länge) och så har hon en regnjacka. Skulle behöva köpa ett par regnbyxor till den jackan, så kan hon ha det hemma och det andra på dagis. Hon skulle även behöva ha ett par till stövlar ! Skruttan växer ju så att det knakar.

Funderar även på vad man ska göra med allt hon växer ur? Man kan ju inte spara på allt! Jag har redan massor sparat. Hennes garderob är just nu överföll med kläder också, vet inte riktigt vad jag ska göra med allt! Dröjer väll inte allt för länge till innan man ska ta bort sommarkläderna. Va tråkigt det lät! Men jag ser fram emot hösten nu, det är så mysigt med höst :-)

Det är synd att det ska vara så krångligt att sälja på tradera, det är ju mycket lättare att köpa än att sälja ;-)
Men man kanske skulle ta sig tid och försöka sälja av lite. Men samtidigt har jag såå svårt och sälja hennes kläder! Allt har ju något minne eller nått som gör att man säger "Ne men det här måste jag bara spara"

Frulle dags!

Novas nya höst/vinter skor!






Har redan hunnit köpt 2 par faktiskt som hon ska ha i höst :-)
Har shoppat en hel del till Nova på sistonde. Har fyndat massor på rean åt henne ! Får ta kort & visa nån dag :-)


Hm beställning

Till Nova såklart :-)
Så nu börjar höst garderoben att fyllas på!
  
   
   
      


Novas första dag på dagis !

Idag är det Novas första dag på dagis, efter 5 veckors ledighet! Hon har knappt varit där sen i slutet av Maj! För hon var ledig 2 v i slutet av Maj & så i början av Juni och så var hon ju sjuk. Och så gick hon 1 v på dagis innan hon blev ledig i 5 v till ! Pappsen började ju jobba igår igen och fick då den glada nyheten att han ska få fortsätta som lärling där han haft praktik under skoltiden :-) Han slutar ju sin utbildning om 2 v bara.
Och jag har fått mer tider på jobbet, känns sååå bra!

Jag har hållt på och ring en massa samtal nu på morgonen, men det är hemligt ett tag till :-)

Hoppas hoppas nu att det ska lösa sig med två till saker !

Om 2 timmar ska jag hämta min älskade skruttfia på dagis igen, hoppas det har gått bra !

Hej hej hallå :-)

Bloggen är verkligen lagd åt sidan, men så är det. Jag är för trött och har för lite tid för att blogga nu för tiden. Jag har ju jobbat heela sommaren, och sista schema dagen är på fredag. Sen får vi se! Jag saknar bloggen (om man kan säga så haha) och att läsa era bloggar, det har jag också fått lagt åt sidan nu. Jag har knappt suttit vid datorn fastän jag har köpt en ny (!) Visst jag har ju min iphone men det är inte samma sak tycker jag :-)

Just nu ligger jag i sängen med Novisen brevid mig. Hon sussar så gott. Hon sover inne hos oss i natt;-) Vi gick och la oss tillsammans förut och då somnade hon på direkten. Finns inget bättre än att få sova brevid sina hjärtan:-) Man får passa på!

Imorgon har jag en lång dag på jobbet. Har tagit på mig en delad tur så jag börjar 7.30 - 12.30 har rast på 1½ timme och så börjar jag 14.00-20.30 igen.
Kommer bli en låång dag men det fattas folk på jobbet och det är inge fel med xtra pengar ;-)


Vi hörs när vi hörs :-)


RSS 2.0