Långledig !!

Wiho nu är jag ledig fram tills på Måndag :-) Känns grymt skönt för jag har inte varit ledig mer än 1 dag i rad sedan 8-10 juli. Jag har blivit tillfrågad om jobb både ikväll och under helgen men tackat nej, jag kan faktiskt inte jobba jämt..
Sen ska vi också få besök över helgen. Novas farmor och hennes gubbe kommer hit imorgon, och Novas farbror. Får se vad vi ska hitta på beroende på hur vädret blir !

Idag efter att jag slutat jobbet åkte jag ner på stan och shoppade lite :-) Fyndade lite åt Nova på rean, köpte present o så köpte jag nya bordstabletter till vårat nymålade köksbord. Krille har varit så duktig och målat vårat köksbord vitt + alla stolar och Novas tripp trapp stol. Blev såå mycket finare än innan då det var i tråkig trä färg..
Har även bytt gardiner och dukar i köket så nu går det i vitt och grönt. Mina favorit färger :-) Imorgon förmiddag tänkte jag även åka och köpa nya blommor till köket, slängde dom andra idag.. Kort kan ni få se när blommorna är på plats ;-)


Film mys!

Nu ska jag och älskling se på film, den nya Irene huss - den som vakar i mörkret.
 Den verkar vara riktigt bra !
Nu är det läänge sedan !

Hej mina vänner ;-)

Jag har inte riktigt haft tiden eller lusten att blogga på sistonde, så kan det vara ibland. Har jobbat en hel del också och när jag väl är ledig har jag umgåts med mina hjärtan här hemma.
Det har hänt massor på sistonde. Nova har blivit så stor, munnen går i ett på henne och hon har lärt sig så många nya ord och meningar ! Min duktiga tjej <3

I Måndags åkte jag och Nova hem till mamma / mormor och pappa / morfar i Kungsör. Nova skulle igentligen ha varit där själv hela veckan men jag kände att det blir för lång tid och jag klarar mig inte så många dagar utan henne :-) Så jag hakade på ! Hihi. Men igår skulle jag jobba kväll så då fick jag åka tillbaka och Nova har nu sovit där 1 natt själv. Allt har gått jätte bra iaf :-) Jag vet ju att Nova har det bra där hemma där hon kan leka ute i trädgården, bada i poolen och leka med vovvsan. Bara det att jag saknar henne tok mycket och det är så tyst här hemma. För tyst! Men ikväll kommer hon hem igen :-) Gud så jag längtar <3

RSS 2.0