Magen v22

Från babycenter.com

Bebis:

Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och om du väntar en pojke kommer testiklarna att flyttas ner i pungen under de kommande veckorna.

"Små grytor har stora öron": Nu kan bebisen höra vad du säger eller sjunger. Vissa studier pekar på att att nyfödda barn suger kraftigare om de lyssnar på en saga de hört ofta i livmodern. Om du vill göra din egen undersökning, kan du välja en bok du tycker om och läsa den högt. Det är klokt att välja något du inte kommer att tröttna på i brådrasket, eftersom det kan bli en storfavorit som du får läsa många, många kvällar framöver...

Mamman:
Du mår förhoppningsvis ganska bra nu. För många är detta den behagligaste fasen av graviditeten. Du har ännu inte blivit så stor att det är jobbigt och de vanligaste biverkningarna av att vänta barn, som illamående, tryck på blåsan och trötthet har förmodligen lagt sig. Njut medan det varar. Den tredje trimestern ligger framför dig och kan föra med sig de besvär som kommer av att bära en större bebis i magen.
Kortet är från i Lördags, v21+1 då jag går in i ny vecka


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Melwin ♥

åh va mysigt med en liten kula! :Dokej, :) hon kanske förstår bättre sen då ni börjar förbereda inför 2ans ankomst med säng osv :)

2011-10-17 @ 16:35:26
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: Jessica ♥ Mamma till Alicia ♥

grattis till bebisen i magen :)

2011-10-18 @ 20:24:04
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Postat av: Melinda - Mamma till Maja

Vilken fiiiin! (: aaw.

2011-10-18 @ 21:01:58
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0