Nu drar vi :P

♥ Mamma älskar dig Nova ♥


Idag åker vi :)

Novas feber har försvunnit nu som tur är så idag åker vi hem till mormor och morfar och är där över helgen.
Men först ska vi till erikslund och shoppa lite. Jag har hittat mamma kläder som jag lagt undan, det är 20% på allt på HM idag så det är bäst att passa på ;) Får se om man hittar något annat också men jag ska igentligen inte för nästa månad åker vi ju till ullared :)
Imorgon ska vi åka till kopparbergs marknad också men det brukar inte finnas så mycket mer än strumpor att köpa där. Är mest mysigt bara att åka iväg på sånt :) Kanske att Novis vill åka karusell, vi får se.

Vi hörs när vi är hemma igen på söndag kväll! Ha en bra helg alla :)


Har en sjukling här hemma :(

Nova hade 39,1 i feber imorse så hon har varit hemma från dagis idag. Vi har myst och tittat på film hela dagen, hon har inte varit pigg alls :( Hoppas det går över fort ! Hon har ju nyss varit sjuk också och är ännu inte helt fri från hostan. Känns som att det kan bli som förra hösten och vintern då hon var sjuk varannan vecka.. Hoppas verkligen inte att det blir så!


Har kollat på idol ikväll så har inte fixat med bloggen så mycket. Nova somnade ganska sent också och låg brevid mig i soffan när hon somnade (: Mammas hjärta.

Bebis sparkar föresten förfullt i magen just nu, mys på hög nivå :)

Jag bygger om !

Jag håller på och bygger om som ni ser ;-)
Headern ska jag göra om helt, gjorde bara en lite snabbt nu att ha så länge!
Och så är det en hel del annat som ska fixas men jag har så dåligt tålamod när jag håller på med sånt här..

Hoppas iallafall att det blir någorlunda bra tillslut!

Playdate med Melinda & Maja

Idag har vi träffat våra favorit tjejer, melinda och maja! Dom kom och hämtade upp oss imorse. Nova blev verkligen jätte glad över att se Maja, hon har saknat henne när hon varit hemma och varit sjuk.

Sen så åkte vi till busborgen och busade av oss. Tjejerna hade verkligen hur kul som helst! Bara jag som ångrar att jag inte hade mjukisbyxor när vi var där istället för leggings :-D Melinda vet varför hahaha. Shit alltså. Nu har jag ont i röven så jag knappt kan sätta mig eller ställa mig upp.

Iallafall så vid lunch dags åkte vi till donken och åt mat och nu är vi hemma igen. Nova somnade på 1 sekund när vi kom hem, jag hann bara byta blöjan och tvätta hennes händer så la hon sig och sov direkt. Helt slut var hon och det märktes på fröken bestämmer-envis humör ;)
Vet inte om jag ska våga väcka henne nu eller om hon ska få sova klart.. Men hon har ju så svårt att sova på kvällen när hon sover mer än 1 timme på dagen..



Shopping

Idag har jag & krille varit iväg SJÄLVA till IKEA. Det har nog aldrig hänt efter att vi fått Nova.
Novis var hos sin moster och kusin med mormor och morfar medans vi shoppade loss på IKEA
och stoorhandlade på Willys.
Nova fick äntligen en ny säng som vi sagt ganska länge nu att vi ska köpa. Nova blev så nöjd när hon fick se vad hon fått :) Vi köpte även en madrass, som var lika dyr som sängen? :P men vi ville ta den bästa. och så en bäddmadrass till. Det var meningen att vi skulle åka till jysk efteråt och handla täcke, kudde och lakan men vi var så länge på IKEA så det hann stänga. Även Lindex hann stänga och jag som skulle dit och söndags shoppa lite ;) Kanske var lika bra att det var stängt tyckte Krille. Det var han som fick betala allt idag ;) haha. Dumt att vi inte åkte dit innan IKEA men men vi får ta det en annan dag i veckan.




Köpte även lite annat smått :)


God Morgon!

Här hemma är vi uppe tidigt. Nova vaknade strax innan bolibompa började kl 7 så då var det dags att gå upp och göra välling. Fast hon ville nästan direkt se på film istället, så nu ser hon på barnens favoriter, timmy lamm är såklart den största favoriten.

Känns såå skönt att jag är ledig under helgen och även på Måndag.

Idag ska vi passa Olle, min brors barn. Dom jobbar bägge två så det är klart man ställer upp och hjälper till :) Bra träning för mig om inte annat att vara 2 barns mamma ;) Så vi får se vad vi hittar på idag. Det ser ut att bli fint väder så vi ska iallafall gå ut och leka.

Till min finaste Nova



Lindex hade ett erbjudande att man fick handla kläder för 400 kr och få 100 kr i rabatt så jag passade på ;)
Och jackan hade dom satt ner från 299 kr till 199 kr så då kunde jag inte låta bli att köpa den, kollade på den förra året också när den fanns på Lindex. Både Nova & mammsen är nöjda ;)

♥ 24/2 - 2012 ♥

Nova ska bli stora syster, den 24/2-2012 är pyret beräknat och vi kunde inte vara lyckligare! :-)
Det har varit riktigt svårt att hålla tyst, bara min och krilles familj har vetat. Och Melinda såklart :-)



Det ekar tomt i min blogg !

Jag vet att jag är suuuper dålig på att uppdatera här men håll ut ni som fortfarande läser :-)
Har sett att det är en del som är inne här och kikar varje dag ändå, ni lär ju bli ganska besvikna när det aldrig finns nå nytt att läsa.. Förlåt men det kommer! :-)

Nu är det kaffe som gäller, kaffe med mjölk is the new shit! Jag har alltid druckit svart kaffe men har heelt fastnat för kaffe med mjölk, det är så mycket godare !


Långledigt! :-)

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan igen. Tiden bara springer iväg och både jag och Krille jobbar hela tiden känns det som. Nu är jag iallafall ledig hela helgen och det ska bli riktigt skönt! Jag har inte varit ledig i 3 dagar i rad sen innan sommaren, så det är välbehövligt kan man säga! Idag är Nova hemma med mig också :-) Och vi har myst framför bolibompa ett tag och nu ser hon på timmy och målar på sitt stafli. Det var länge sen bara Nova & jag var hemma, riktigt mysigt är det :-) Tänk om man fick vara mamma ledig igen ;-)

Idag måste jag städa och tvätta, ska hinna med att gå ut i det fina vädret också hade jag tänkt. Och så blir det fin middag tills stora älskling kommer hem så ska vi ha fredagsmys till idol och lite gott att mumsa på till ;-)
Jag har jobbat 5 fredagskvällar i rad nu så det var riktigt länge sen vi hade fredagsmys!
Imorgon åker vi hem till mina föräldrar och sover där en natt. Ska bli skönt att komma iväg lite!


RSS 2.0