H e l g e n

Den här helgen har verkligen bara sprungit iväg !

Nova har ju varit hos hennes mormor och morfar hela helgen och hon har haft det jätte bra där :) Har längtat efter henne hela helgen så det var grymt skönt när hon kom hem igår <3

Vi har fått jätte mycket gjort här hemma också. Rensade ut hela vinden och fick ihop ca 20 kartonger som skulle slängas (!) Även en massa sopsäckar med en massa skräp. Fyllde Krilles firma bil två vändor till återvinningen.
Känns såå skönt att allt det där skräpet är borta nu! Man samlar på sig alldeles för mycket grejer..

Vi var även till Erikslund och tittade lite och stor handlade mat efteråt. Vi som hade planer på att gå ut och äta på lördagskvällen hamnade hemma i soffan istället :) Tände massa ljus och tittade på film istället. Lyxade även till det med glass, maränger och kola sås, Ibland får man :)

Igår kväll efter att Nova somnat för natten började hon hosta jätte mycket och låg och hosta konstant i närmare 1 timme. Så gav henne hostmedicin och efter det verkade hon somna gott. Fram till att vi skulle lägga oss då började hon hosta igen, så öppnade fönstret för det brukar hjälpa. Vaknade vid två tiden igen av att hon bara låg och hosta hela tiden, inte det enklaste för henne att sova då. Gav henne host medicin igen men hon kunde inte somna om, så jag tror vi låg vakna till halv fyra innan vi somnade om båda två. Gick upp halv åtta imorse och Nova bara hostar och hostar. Så jag ska ta och ringa till dagis, för hon får vara hemma hos mig idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0