Trött på denna magsjuka :/

Igår morse var Nova väldigt dålig, spydde så fort hon drack vatten. Och mat var inte ens att tänka på vad man än erbjöd. På eftermiddagen var hon mycket piggare och fick i sig en yoghurt och lite blåbärssoppa, drack även bra med vatten utan att få upp det. Sen somnade hon i soffan vid fem tiden och sov fram till halv nio på kvällen utan att vakna däremellan. Efter att hon druckit en halv mugg med vatten så fontän spydde hon upp allt igen :/ Och vi som trodde hon äntligen skulle få behålla lite hon ätit under dagen och äntligen vara på bättringsvägen men icke.. Hon kräktes en gång till innan vi somnade och så har hon haft diarrér under hela natten. Nova & jag har sovit i våran säng och Krille har sovit på soffan i natt igen. Han känner fortfarande inte av något (Peppar Peppar!)

När Krille åkte till jobbet imorse så la vi oss i soffan istället och myste framför bolibompa, men bägge två somnade om och sov fram till strax innan nio :) Välbehövligt för oss bägge.
Idag har hon ÄN så länge inte spytt eller haft diarrér, hoppas verkligen detta är över nu! Hon har ätit nästan en hel safari yoghurt och en liten bit smörgås. Hon drack även 150 ml välling imorse, alltid något.. Får se om hon vill ha lite lunch sen när hon vaknar för hon sover just nu, men tror det är för tidigt än.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0