Tidig morgon

Kan man verkligen säga! Men god morgon på er :)

Nova har legat och hostat sen klockan var 01 inatt. Öppnade fönstret lite för det brukar hjälpa med frisk luft när hon hostar så. Vid 3 tiden gick jag upp och gav henne host medicin, för då började hon hosta igen. Och då trodde Nova det var dags att gå upp, men det var det ju inte. Och efter det har Nova legat i våran säng, mellan oss och vridit och vändit och sparkat och ja ni vet.. Inte velat somna. Såå när pappsen gick upp strax innan 06 så gick vi också upp. Känns som att man sovit nada inatt..
Stackarn och ha sån dum hosta :( Fick se nu på morgonen också att hennes oöppnade host medicin har gått ut i datum :O Så idag måste vi till apoteket och köpa ny!

Annars så har Nova fått höstblåsor igen, hoppas dom försvinner snabbare än dem gjorde sist. Då hade hon dom i nästan 2 veckor (!) Och man får ju inte gå på dagis då dom fortfarande inte torkat ut.

Nova ser väldigt trött ut redan. Kanske blir en tidig middagslur idag, dom två senaste dagarna har hon hoppat över att sova på dagen helt och somnat utan problem på kvällen.


(uppdatering, inte ens 1 minut senare, nova sover redan. snuttan♥)

Kommentarer
Postat av: felicia - 19 år och mamma

hoppas ni får en riktigt mysig helg! kram!

2011-10-07 @ 11:50:46
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0